luni, 10 februarie 2014

Vreau să fiu scriitor


Cum să ajungeți repede un autor publicat
Cartea ta este ca și copilul tău, te reprezintă, exprimă cine ești tu în sensul tău cel mai profund, te definește și, în plus, rămâne după tine mult timp după ce tu nu mai ești prezent în această lume. Este o formă de nemurire, este o formă prin care te faci cunoscut prin unicitatea ta irepetabilă. Lași în urma ta o parte din tine, eternă și neschimbată peste timp. Peste zeci, peste sute de ani, oamenii de atunci vor ști cine ai fost, cum ai gândit, ce ai sperat, ce ai reprezentat pentru lumea în care ai trăit.
Scrie o carte! Devino nemuritor!”
Exprimero
Scrierea și publicarea unei cărți este un drum plin de satisfacții dar și de obstacole. Echipa Exprimero de la Prosperity Exprim SRL dorește să sprijine scriitorii care doresc să își publice lucrarea scrisă, fie că este vorba de un roman, o nuvelă sau doar o povestire fără ca viitorul autor să mai treacă prin procesul îndelungat și obositor al drumurilor la edituri pentru obținerea aprobării pentru publicare.
Avem o echipă bine pregătită de tehnoredactori, corectori, traducători, filologi, redactori de carte care pot să realizeze cu profesionalism fiecare etapă din procesul de redactare, așezare în pagină, corectură și verificare, obținere ISBN, redactarea contractului pentru dreptul de autor. Colaborăm cu tipografii care practică prețuri mici pentru tipar la o calitate foarte bună a tiparului.
Ne ocupăm și de promovarea și distribuția cărții dumneavoastră astfel încât să obțineți beneficii din efortul depus pentru realizarea cărții. Publicăm orice lucrare ne este adusă în atenție.
Mai mult decât atât, am creat și o comunitate care să vă încurajeze, cu care să vă testați povestea așternută pe hârtie înainte de tipărire, avem și mentori pentru dumneavoastră care să vă ajute să vă regăsiți inspirația în momentele mai dificile din procesul creației.


Pentru aceasta am lansat o platforma online, www.vreausafiuscriitor.ro cu sprijinul Dianys Media (www.dianysmedia.info) care înglobează o comunitate-forum unde vă puteți testa ideile și să primiți feedback de la cititori, o librărie online care vă pune cărțile în vânzare, articole utile pentru scriitori, anunțuri de întâlniri în oraș pentru socializare și inspirație.
Vă invităm să deveniți membru al comunității Exprimero, facem și călătorii împreună de unde ne întoarcem cu povești numai bune de așternut pe hârtie. Prietenii noștri coach, specialiștii în scriere creativă, citire rapidă, învățare accelerată vă vor ajuta să vă atingeți potențialul maxim în timp ce vă distrați de minune într-un cadru informal. Facem brainstorming, mastermind, vorbim despre cărțile noastre și postăm discursurile pe canalele youtube.
Cu noi aveți toate șansele să deveniți cunoscuți, poate chiar celebri, să câștigați bani din drepturi de autor, să deveniți cu timpul independenți financiar în timp ce vă distrați, călătoriți, scrieți și povestiți, vă faceți prieteni peste tot și vă simțiți excelent, ca în visele voastre cele mai frumoase.

Trăiește viața pe care visezi să o trăiești!