joi, 17 octombrie 2013

Inceputuri

In februarie 2013 am urmat un curs de Antreprenoriat in Industrii Creative unde am facut un plan de afaceri pentru o platforma online pentru scriitori. 
Dupa prima sedinta de coaching cu Laura lucrurile au inceput sa se lege. Mi-am identificat resursele pe care le am si am constatat ca sunt multe, ca am motivatia, cunostintele si abilitatile necesare.
Si au inceput sa vina si resursele exterioare: Stefan Marogel, un IT-ist foarte dedicat proiectelor in care se implica si care o sa imi faca site-ul. Pana acum am descoperit ca cele mai mari obstacole sunt in mintea mea. Am constatat, cu fapte, ca doar dorinta nu e suficienta, si chiar daca stiu ca pot mai sunt inca niste sabotori interni ascunsi prin cotloanele mintii mele. Am fost uimita cat de usor i-am prins de coada atunci cand in coaching am fost ghidata de Laura sa descopar ce functioneaza la mine, care imi sunt resursele, ce pot sa fac efectiv pana data viitoare sa imi indeplinesc scopuri.
Cel mai important e cum am inceput, evident. Stabilirea scopurilor: ce vreau sa obtin, in cat timp, ce se intampla daca nu reusesc, ce se intampla daca reusesc. Cum o sa imi schimbe viata daca duc la bun sfarsit proiectul propus. Aceasta analiza si angajamentele luate m-au facut sa privesc cu multa atentie in interiorul meu si sa imi dau seama ca am mult entuziasm cand imi propun ceva, si de asemenea sa imi dau seama cum  ma faultez singura atunci cand analizez ce nu a mers, de ce nu am facut cutare sau cutare lucru de care eram foarte sigura si entuziasmata ca il voi face pana data viitoare.

Suna atat de fad "sedinte" de... orice. Eu as spune altfel acelor momente magice petrecute cu Laura cand prin tot ce face si spune transmite un mesaj coerent si puternic si ma inspira si pe mine: 
"Sunt NOROCOASA, sunt inconjurata de tot ceea ce am nevoie pentru a face tot ceea ce vreau ! Am langa mine oamenii potriviti, resursele potrivite, mediul ideal! Intreg Universul este de partea mea, fiindca am ales sa VIBREZ pe frecventa BUCURIEI INTERIOARE."

http://magiabucuriei.blogspot.ro/
 Sedinte de coaching cu Laura = momente de inspiratie, de descoperire a puterii interioare.


Mai departe, Stefan m-a ajutat sa imi clarific cum vreau sa fie site-ul. Am cautat pe net, m-am inspirat din cum arata diverse site-uri si cel mai atractiv, simplu si de impact mi s-a parut modelul celor de la http://www.5amcoaching.ro/ .
Imi plac si articolele lui Dan Luca, inspira foarte multi oameni.