Termoterapie, reflexoterapie si genunchi vindecati repede si fara durere


Bine v-am regasit! Mai este putin si plec in expeditie pe Via Ferrata in Dolomiti si pentru asta trebuie sa fiu intr-o forma fizica foarte buna. Am mai fost pe munte sa ma antrenez si am “reusit” sa imi scrantesc un genunchi. 

Asa ca am apelat la Maria Sirbu, terapeut, care prin termoterapie, masaj shiatsu si reflexoterapie m-a ajutat sa scap de durerea de la genunchi in timp ce urmaream pe ecranul de la cabinet un film despre drumetii la munte. Cum nu se poate mai bine :) 




   
Am ajuns la cabinet duminica, 6 iulie, cu bicicleta dupa mine pentru ca urma sa ma duc la Skirt bike un eveniment foarte frumos, la care in cele din urma au participat peste 1000 de bicicliste imbracate cochet, cu fuste si pantofi, cu flori in par.


Maria mi-a cerut sa ma intind pe salteaua cu pietre de jad incalzite, a lasat termoterapia sa actioneze si muschii sa se relaxeze in profunzime. 


Pentru ca sunt la fel de pasionata de pozat ca japonezii i-am cerut sa imi faca cateva poze in timpul terapiei, poze care au iesit foarte frumoase. 

Mai tarziu am vazut in poze ca am ajuns la ea cu o roseata puternica pe nas de la soare care arata ca o dunga rosie, ca o zgarietura urata, si dupa terapie dunga rosie disparuse.

Mi-a explicat ca termoterapia cu jad actioneaza asupra intregului corp si declanseaza procese de vindecare uimitoare. 

Are chiar un istoric de pacienti care au venit la cabinet cu suferinte fizice puternice si au plecat usurati de dureri, chiar vindecati.


Dar a trebuit sa ma conving singura, si asa s-a si intamplat. Am fost o rasfatata la ea in cabinet, mi-a facut masaj reflexogen la talpi pe zona de proiectie reflexogena a genunchilor (fiecare organ si fiecare parte a corpului nostru are o proiectie reflexogena pe talpa) si am simtit efectiv usoare intepaturi in genunchi in timp ce imi masa laterala talpii, semn ca genunchii se vindecau.

A folosit si o crema minunata care patrunde foarte adanc in tesuturi si are un puternic efect de calmare a oricarui tip de durere musculara sau de articulatie.
Mi-a facut masaj si paravertebral pentru ca am o usoara durere de spate, apoi a trecut la punctele de presopunctura de la ceafa si de pe craniu.

Masajul acesta la cap este incredibil cat de mult poate sa te relaxeze, parca te topesti efectiv.

Asa ca am plecat de la cabinetul Mariei fara arsuri pe fata, fara durere de spate si de genunchi si cu multe poze frumoase. 

De acolo m-am dus la Skirt Bike si am pedelat de la Unirii la Palatul Copiilor si de la Palatul Copiilor la Parcul Herastrau pana la Roaba de Cultura fara sa ma supere deloc genunchii. Dimpotriva, picioarele mele au functionat perfect pe pedale, fara durere si cu multa putere!

Si ca bonus am primit si sfaturi intelepte pentru ca Maria este si psiholog. Iar pentru mine, ea este si o foarte buna prietena.

Aceasta este definitia mea pentru o dupa-amiaza placuta si spornica.

Maria va asteapta la ea la cabinet sa va convingeti ca tot ce v-am spus este adevarat J. In plus, i-am cerut permisiunea sa dau linkul catre pagina ei de facebook in cazul in care vreti sa aflati mai multe despre ea si terapiile pe care le practica.
Despre Maria si
despre Pauza de refacere
Va imbratisez!

Felicia

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Atractie si respingere

Speologi in actiune