Pisica devotata salveaza cainele

Frederick, MD
Traducere: Felicia

Mocha si Abby, doi pitbuli corciti au crescut impreuna. Cainii se jucau, mancau si dormeau impreuna – erau foarte buni prieteni.
In iulie 2009 Abby, un metis negru labrador cu pitbull a murit, lasandu-si batranul prieten, Mocha, singur. Stapanii lui Mocha au fost tristi, dar Mocha a fost devastat.
Cainele altadata sanatos si voinic a incetat sa mai manance, sa se mai joace, a devenit retras si neinteresat de orice activitate si, deznadajduit, a renuntat sa mai traiasca.
Atat de zdruncinat a fost devotatul caine incat stapanii lui s-au temut ca va muri curand. Corpul sau altadata sanatos a devenit curand fragil si i-a pierit lumina din ochi.
Mocha nu era singur in casa. Familia sa blanoasa includea si trei pisicute – pisicute care aveau propriul lor plan in minte pentru cainele cel trist.
Intr-o zi, stapanii lui Mocha au observat ca pisicile, Printesa Jessica, Poppy si Potter prindeau soarecei si ii aduceau cainelui depresiv. In fiecare zi, pisicile se ocupau de Mocha.
Darurile in soricei veneau si cu o atentie speciala din partea pisicii negre cunoscuta ca Printesa Jessica. Jessica l-a luat pe caine sub aripa ei protectoare, urmandu-l peste tot – chiar si afara.
Lui Mocha i-a revenit lumina din ochi si vioiciunea in miscari. Avand din nou un tovaras apropiat, chiar daca era o pisica si nu un caine, a parut sa ii dea lui Mocha motivul de a-si recapata bucuria de a trai.
Acum, un an mai tarziu, Mocha, in ciuda celor 14 ani ai sai si-a regasit puterile si pofta de viata. Printesa Jessica continua sa fie tovarasul lui Mocha demonstrand inca o data ca dragostea adevarata nu cunoaste granite.

Am salvat imaginea cu Mocha si Printesa Jessica la mine in calculator ca sa o pot posta apoi pe blog. Cand am dat save as calea era predefinita de la ultima salvare in folderul cartii Puterea iubirii si recunostintei la a carei tehnoredactare am participat. E o carte foarte frumoasa, pe care v-o recomand cu caldura.
http://www.editura-foryou.ro/index.php?p=detalii&carte=174
Nimic nu este intamplator.

Daca ai o poveste pe care vrei sa o impartasesti, poti scrie pe email la Eims1@live.com in engleza sau la pui_de_foca@care2.com in romana

Sursa: http://www.examiner.com/dogs-in-national/devoted-cat-saves-dog

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Atractie si respingere

Termoterapie, reflexoterapie si genunchi vindecati repede si fara durere

Speologi in actiune